تاریخ و ساعت بازی تیم‌های چلسی و فلومیننزه در نیمه نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | حمله به فینال رئال مادرید خواستار تعویق هفته اول لالیگا (فصل ۲۶-۲۰۲۵) محمد ربیعی از خیبر جدا شد پرسپولیس، چهارشنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۴) به ترکیه سفر می‌کند روز جهانی والیبال معرفی شد ترکش‌های حمله اسرائیل به ایران به اردوی تراکتور | وضعیت بلاتکلیف بازیکنان خارجی محرومیت تراکتور قطعی شد زمان برگزاری بازی‌های فوتبال کافا با حضور تیم ملی اعلام شد + جزئیات الاهلی ول کن مسی نیست گم شدن ۲ دوچرخه‌سوار ایرانی در کوه سبلان صداقت: وقتی تیم نداریم، نوجوانانمان زیر چرخ‌های نامرادی فوتبال له می‌شوند درباره وضعیت نامطلوب هیئت‌های ورزشی | فهرست بلاتکلیف‌ها! تیم ملی تکواندو جام جهانی کره جنوبی را از دست داد برنامه مسابقات کشتی آزاد و فرنگی جوانان آسیا اعلام شد توافق شفاهی الهلال با ستاره میلان مسابقات فوتبال در تهران لغو شد عقب نشینی ۳ دروازه‌بان مطرح از حضور در استقلال اختلاف مالی چشمی و باشگاه استقلال بالا گرفت سیدورف: ارتباطم با استقلال ادامه خواهد داشت
سرخط خبرها

از این شهداب باید ترسید! | پیکان سنگ محک مناسبی در راه پلی آف

  • کد خبر: ۹۹۱۹۸
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۵
از این شهداب باید ترسید! | پیکان سنگ محک مناسبی در راه پلی آف
شاگردان علیرضا طلوع‌کیان با تحمیل شکست سه بر دو بر تیم پیکان، رتبه سومی خود را در جدول قطعی کردند و حریف مس رفسنجان در مرحله پلی‌آف شدند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، مقاومت شهداب یزد با پیروزی دو امتیازی مقابل پیکان و در یک رالی سنگین، فاتح حساس‌ترین دیدار صدرجدولی‌ها در آخرین هفته مرحله گروهی لیگ برتر والیبال شد.
یزدی‌ها در این بازی در ست‌های اول، سوم و پنجم به امتیازات ۳۰ بر ۲۸، ۲۵ بر ۲۱ و ۱۵ بر ۱۲ رسیدند تا پیکان نیز با برتری ۲۵ بر ۱۹ و ۲۵ بر ۲۰ در ست‌های دوم و چهارم، صاحب یک امتیاز از این رقابت شود و به رتبه چهارمی بسنده کند. شاگردان پیمان اکبری با این شکست، در مرحله پلی‌آف با شهرداری ارومیه دیدار خواهند کرد.
تیم باتجربه پیکان برابر آماده‌ترین تیم نیم فصل دوم لیگ برتر والیبال، نتوانست دوام بیآورد و با وجود همه عطش و نیازی که برای بردن داشت در یک بازی نزدیک و جذاب باخت! مثل سپاهان و هراز و سایر مدعیان قهرمانی که در دور برگشت لیگ حریف این تیم یزدی نشده بودند.
آنچه موجب قدرتمندی شهدابی‌ها در نیم فصل دوم شد، بازی هدفمند و با برنامه، خودباوری و داشتن مهره‌های توانمند برای برنامه‌های مختلف و تغییرات تاکتیکی است. طلوع کیان جوان هم خوب راه استفاده از این پتانسیل را می‌دانست.
با ورود لیگ برتر والیبال به مرحله سرنوشت ساز پلی آف از سه شنبه آینده، به اعتقاد خیلی از کارشناسان باید از این تیم شهداب و رویارویی با آن ترسید و هراس داشت! مگر آنکه استرس بالای برد و باخت در این مراحل سرنوشت ساز و تعیین کننده، همانند فصل قبل کار دست آنان دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->